Mi ez ?

Webfejlesztés. :)

Utolsó kommentek

Miről szeretnél olvasni ?

2008.09.22. 20:32 mecs.

Annak ellenére, hogy a blogot én is elsősorban magamnak írom - hasonlóan sok más blogger társamhoz - mégis érdekel a véleményed ! Érdekelne, hogy miről szeretnél olvasni, TE mit látnál szívesen itt a webfejlesztés blogon.

A webfejlesztés nagyon tág fogalom ezért nyugodtan el lehet rugaszkodni attól a berögződéstől, hogy "webfejlesztés = programozás + design".

Kissé keresőoptimalizálás ize van a fenti soroknak, ugyanis meglehetősen sokszór szerepel benne az a bizonyos kulcsszó, amit most mégegyszer nem szeretnék leírni, ha nem gond :D de tényleg... ha érdekel a téma, akkor most előszőr és meglehet hogy utoljára, lehetőséget adok, hogy Te is belejszólj a blog további alakulásába. Írd meg a hozzászólások között, hogy miről szeretnél olvasni és ha vért izzadok is, de írni fogok neked arról egy bejegyzést ;) Hajjrá, hajjrá ... légy te az első hozzászóló, mert az jó dolog !

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://webfejlesztes.blog.hu/api/trackback/id/tr20676467

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ZoliKa1988 · http://zolika.info/ 2009.03.25. 21:23:20

Én a szövegbeviteli/formázási script-ekröl olvasnék szívesen egy post-ot.
Jelenleg a FCKeditort használom, de az a baj vele hogy a firefox helyesírás ellenőrzője nem lát "bele" így nem tudom gyatra helyesírásomat ellenőrizni.
Valamint ha megengedem a felhasználóknak hogy HTML elemeket használjanak szöveg beviteli mezőbe akkor mire kell odafigyelni biztonsági szempontból hogy ne tudjanak sunyiskodni meg oda nem illő kódokat beilleszteni.
Elöre is köszi ha lesz róla szó a blogon

mecs. · http://www.kinalat.com/blog 2009.04.06. 19:19:07

Rendben, írok róla egy bejegyzést amint lesz rá egy kis szabadidőm. Ez egy elég népszerü témakör, úgyhogy biztosan mindenki szivesen olvasna róla.
süti beállítások módosítása