Mi ez ?

Webfejlesztés. :)

Utolsó kommentek

Ráncfelvarrás, szilikon

2008.07.15. 12:55 mecs.

Megújult, megszépült (!?) a blog.hu kezdõlapja ezért gondoltam kicsit énis rendberakom a webfejlesztés blogot.

Tegnap este gyorsan összeraktam egy fejléc képet, ami amolyan webfejlesztés képregény.

Fejléc magyarázata

Ugye minden projektnél elöbb jön az ötlet (a lámpa) , utánna egy csésze forró kávé, hogy legyen "erõ" a tervezéshez (a jegyzet tömbös lap). A terv után ha nagy dologról van szó akkor keresünk befektetõket (az akta táska), akikkel általába gond van (vihar, villám) de jobb esetbe lecsillapodnak és belemennek az üzletbe. Akkor elkezdünk fejleszteni, megszületik az elsõ design és rendszer, amely még csak teszt verzió, finomítani kell még rajta (kazetta) , majd megszületik a végleges verzió, amely már jobb elödjénél (floppy), leteszteljük a használhatóságot, pár júzer segítségével, a kérdéses dolgokat javítjuk (kérdõjel) majd ha minden szép és jó akkor elkezdjük terjeszteni a hírét, elindítjuk a reklámkampányt (televizió). Ezután a szakmától kapunk és rossz (savanyó - citrom) véleményeket és rájövünk, hogy mégsem alkottunk akkora NAGY dolgot mint ahogy azt képzeltük. Aztán folyik minden tovább,szépen rendben mint az áram a vezetékben :)

 

A design hangulata kissé retrós, amit a képregényes fejlécnek és a szinvilás nagy kontrasztosságának és monosonitásának lehet tulajdonítani.

Használhatóságról egy ilyen blog esetén azthiszem nem kell beszélni, mivel aki ezt a blogot olvassa az egy ürhajót is el tud vezetni, úgye ? ;) Na de azért igyekeztem a kék link és a fehér alapon fekete betü cuccokat betartani. A logóra kattintásal még nem jutunk a kezdõlapra, de azt is megoldom hamarosan.

Ezentúl megeshet, hogy gyakrabban lesz kedvem blogolni (ha már igy felöltöztettem azt) és megprobálom a régi designal együtt a bénáskodásokat is kidobni :)

Várom a véleményeket és kritikákat a hozzászólásokba, mert most ez a "projekt" a "szakmai kritika" fázisába érkezett. Hajrá.

Szólj hozzá!

Címkék: blog

A bejegyzés trackback címe:

https://webfejlesztes.blog.hu/api/trackback/id/tr44569161

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása