Mi ez ?

Webfejlesztés. :)

Utolsó kommentek

Stratégiai pertnert keresünk

2008.05.17. 15:46 mecs.

Most, hogy megnyitottuk a Jócsetet, stratégiai együttmüködésre keresünk partner honlapokat. Elég hosszú lenne itt elmagyarázni, ugyhogy inkább nézd meg a toborzó oldalunkat: http://jocset.com/special/strategiai_partner/

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://webfejlesztes.blog.hu/api/trackback/id/tr52474075

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Atisp · http://www.netgo.hu 2008.09.06. 17:30:47

Hát, ha azt vesszük, hogy egy banner reklámnak több 100X kell megjelennie, míg valaki ráklikkel, akkor sok partnert kell találni, hogy így növekedjen a látogatószáma egy portálnak egy-egy logó kölcsönös elhelyezésével. A sok partner, stb. szerencés lehet a Google szempontból is, de egy portál felfuttatásához ez kevés.

mecs. · http://www.kinalat.com/blog 2008.09.06. 19:55:30

Igazad van abban, hogy ennyi nem elég egy portál felfuttatásához, de ahoz képest, hogy ingyenes megoldás, nagyon szép eredményeket lehet produkálni.

A lényeg pont az, hogy nem csak egy bannercseréről van szó, hanem a két partner létező összes marketingre használható "fegyverének" cseréjéről.

Például a cikkmarketing, e-mailmarketing, keresőmarketing eszközök egymás javára való fordítása és bármi más ami hatásos és a másik javára lehet fordítani.

A lényeg, hogy bármikor számítani lehet a partner segítségére és ő is bármikor számíthat a mi segítségünkre.

Persze az ésszerüség határain belül értve mindezt :)
süti beállítások módosítása